Ons team

Het team van tandartspraktijk de Vervulling bestaat op dit moment uit 3 tandartsen, een mondhygiëniste, een paro-preventieassistente, een preventieassistente, een praktijkmanager en zes tandartsassistentes/balieassistentes.

De tandartsen hebben jarenlange ervaring. Marijke Hintzen-Bijlsma is in 1984 aan RUG te Groningen afgestudeerd. Dennis Posthumus is in 1998 aan de UVA/ACTA te Amsterdam afgestudeerd. Birk Büschen is in 2017 afgestudeerd aan de Rheinische Friedrich-Willems Universiteit te Bonn, Duitsland.

De mondhygiëniste, paro-preventieassistente en preventieassistente hebben voor hun expertise een volledige opleiding gevolgd en met diploma afgerond. Zij zorgen ieder op hun eigen opleidingsniveau voor het op peil brengen en houden van de mondhygiëne en de conditie van het tandvlees met omgevende weefsels.

De praktijkmanager is verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en ondersteunt de balieassistente met de balie werkzaamheden.

De assistentes zijn allen getraind in het assisteren bij tandheelkundige behandelingen. Maar zijn ook verantwoordelijk voor de administratie, afspraken, verwijzingen, contacten met patiënten en verzekeraars. Zij werken volgens de WIP-richtlijnen (Wet Infectie Preventie).

Over de praktijk

Team tandartspraktijk De Vervulling

Team tandartspraktijk De Vervulling

Marijke Hintzen-Bijlsma

Tandarts

Dennis Posthumus

Tandarts

Birk Büschen

Tandarts

Charlotte

Mondhygiëniste

Kelly

Paro preventieassistente

Anne-Marie

Preventieassistente/
tandartsassistente

Cathelijne

Praktijkmanager

Ada

Balieassistente

Bente

Tandartsassistente

Karin

Tandartsassistente/
balieassistente

Stephanie

Tandartsassistente/
balieassistente

Cathy

Tandartsassistente/
balieassistente